Gezellig klein sierkacheltje van zwart staal met waterdamp vlameffect.

Faber Stonebridge Opti-myst

De Faber Stonebridge Opti-myst vrijstaande haard is verkrijgbaar via onderstaande webshops:

http://www.sfeerhaardenexpert.nl – klik hier
http://www.waterdamphaarden.nl – klik hier

Faber Stonebridge Opti-myst

Een sfeerhaard is een ideale oplossing voor iedere ruimte waar je sfeervolle verwarming wilt maar waar geen schoorsteen voorhanden is voor een gewone open haard. De Stonebridge Opti-Myst van Faber is een slag kleiner dan de Stockbridge Opti-Myst uit dezelfde serie. Daarom is deze haard in iedere ruimte te plaatsen waar een stopcontact voorhanden is. Je kunt met deze sfeerhaard tot maximaal 2 kW bij verwarmen, want de kachel geeft behalve sfeer in de ruimte ook echte warmte af indien gewenst. Dit kun je apart instellen, je kunt de haard ook laten branden zonder dat er wordt bij verwarmd. Ideaal voor iedereen die een sfeervolle kachel in zijn woonkamer of studeerkamer wil maar daarbij niet de ongemakken van het moeten stoken van hout wil ondervinden.

Een realistisch haardvuur met stroom en water
Met de Faber Stonebridge Opti-Myst kun je een sfeervol haardvuur creëren en het enige wat je nodig hebt is een stopcontact en een gevuld waterreservoir in de haard. Op een vol reservoir brandt de kachel tot wel 10 uur. Je kunt de kachel dus al ’s middags aanzetten en dan brandt hij vervolgens ook nog de hele avond. Ideaal voor een gezellige en ontspannen avond met vrienden of familie of een romantische avond voor twee.  De kachel maakt gebruik van zuinige halogeen verlichting. Bij de kachel wordt een decoratieve houtset geleverd  voor een nog realistischer effect.

Gemak dient de mens met de afstandsbediening
Bij de Faber Stonebridge Opti-Myst wordt een handige afstandsbediening geleverd zodat je de kachel op afstand kunt instellen. Je kunt de vlammen instellen of het verwarmingsvermogen aanpassen tussen 0, 1 en 2 kW. Deze haard is uitgevoerd in een modern en tijdloos model en wordt geleverd in de kleur zwart. Het handige formaat van 48x62x30 (BxHxD) maakt deze haard in vrijwel iedere kamer plaatsbaar.