Faber Stockbridge Opti-Myst - vrijstaande haard

Klassieke style sfeerkachel met gezellige en sfeervolle Opti-myst vlam-effecten.

Faber Stockbridge Opti-Myst

De Faber Stockbridge Opti-Myst vrijstaande haard is verkrijgbaar via onderstaande webshops:

http://www.sfeerhaardenexpert.nl – klik hier
http://www.waterdamphaarden.nl – klik hier

Faber Stockbridge Opti-Myst

Een sfeerhaard is een prima alternatief voor de traditionele open haard. Veel mensen willen graag een kachel in hun woonkamer omdat deze extra sfeer geeft. Maar een open haard die op hout wordt gestookt of een allesbrander geeft vaak stank- of rookoverlast en vraagt bovendien nogal wat onderhoud qua schoonmaken. Om over het moeten laten vegen van de schoorsteen nog mar te zwijgen. Een sfeerhaard heeft deze nadelen niet. Maar je kunt wel genieten van de sfeer en de warmte van een echte haard.

Breng sfeer in uw woonkamer
De Faber Stockbridge Opti-Myst is een haard die werkt op elektriciteit en water. Na het inschakelen worden zeer realistische vlammen gecreëerd. De kachel werkt op een vol reservoir water tussen de 8 en 10 uur. Het vermogen is instelbaar tot maximaal 2 kW.  De vlammen worden gevormd in twee kleuren wat een zeer realistisch beeld geeft van echt vuur.

Met afstandsbediening
De Faber Stockbridge Opti-Myst wordt geleverd met een handige afstandsbediening zodat je vanuit je stoel of vanaf de bank de kachel kunt in- en uitschakelen en de vlammen harder of zachter kunt laten branden. Je ontvangt bij deze haard ook een set hout, die je in de kachel kunt leggen zodat het vuur er nog echter en realistischer uitziet. De haard is bij verschillende online winkels te koop.

Vrijstaande haard
De Faber Stockbridge Opti-Myst is een vrijstaande haard. Dit houdt in dat je de haard op iedere gewenste plaats in de woonkamer kunt plaatsen. Omdat de haard niet behoeft te worden ingebouwd kun je hem dus gewoon tegen een vrij stuk muur plaatsen, op de plaats in je woonkamer waar jij vindt dat de haard het beste tot zijn recht komt. De haard wordt geleverd in de kleur zwart.