Eenvoudig in te bouwen cassette met 3d Opti-myst techniek.

Faber Opti-myst Cassette M

De Faber Opti-myst Cassette M inzethaard is verkrijgbaar via onderstaande webshops:

http://www.sfeerhaardenexpert.nl – klik hier
http://www.waterdamphaarden.nl – klik hier

Faber Opti-Myst Cassette M
Veel woningen hebben nog een ouderwetse schoorsteen. Deze wordt niet meer gebruikt om het huis te verwarmen, die taak is overgenomen door centrale verwarming of vloerverwarming. Maar zo’n nostalgische haard hebben sommigen mensen nog wel in de woonkamer. Hout stoken gebeurt niet meer of nog maar zelden, want het is zo’n gedoe om de kachel aan te steken. Denk je er net zo over maar wil je toch een sfeervolle haard in de woonkamer met een nostalgisch brandend houtvuur? Dan is de Faber Opti-Myst M een goede keus. Het is één van de meest verkochte sierhaarden van Faber.

Gemakkelijk te plaatsen in haard of schouw
De Faber Opti-Myst M is vanwege zijn populaire afmetingen van 56,7x35x29 cm in vrijwel iedere bestaande schouw te plaatsen. Je kunt deze voorzethaard eventueel ook in een bestaande open haard zetten. Het enige wat je vervolgens nog hoeft te doen is het reservoir vullen met wat er en de elektriciteit inschakelen. Zodra het water is opgewarmd zie je de realistische vlammen langzaam aanwakkeren tot een romantisch haardvuur. Het enige wat je hoeft te doen is af en toe het waterreservoir bijvullen. Met de bijgeleverde houtset kun je een prachtig natuurlijk ogend houtvuur creëren dat nauwelijks van echt is te onderscheiden.

Een prima keuze als je wat meer sfeer in huis wilt
De Opti-Myst Cassette is een prima optie voor iedereen die sfeer in zijn woonkamer wil. Deze variant van de Faber sierhaarden geeft geen optionele warmte, deze sierhaard is uitsluitend bedoeld om een decoratief haardvuur na te bootsen. De haard is vanwege zijn afmetingen erg populair. Heb je wat meer ruimte in de schouw of de voormalige open haard, dan kun je ook kiezen voor de Faber Opti-Myst Cassette L, die qua afmetingen wat groter is.