Zelfbouwhaard waarbij water word verdampt tot een levendig vlambeeld.

Faber Opti-myst Cassette L

De Faber Opti-myst Cassette L inzethaard is verkrijgbaar via onderstaande webshops:

http://www.sfeerhaardenexpert.nl – klik hier
http://www.waterdamphaarden.nl – klik hier

Faber Opti-Myst Cassette L
Een sierhaard van Faber is een prima alternatief voor de traditionele open haard. Veel vooral oudere huizen hebben nog zo’n gezellige ouderwetse schouw waar vroeger de haard of de open haard gezellig brandde. Wie herinnert zich niet het staren in de vlammen van het gestaag brandende haardvuur. Tegenwoordig is dat niet meer nodig. Alle huizen zijn voorzien van centrale verwarming of vloerverwarming, een kachel is niet meer aan de orde om het huis te verwarmen. Maar veel mensen missen de gezelligheid van een haard in de woonkamer.

Kies voor een sfeervolle sierhaard
De Faber Opti-Myst Cassette L is een mooie royale sierhaard die past in ieder interieur. Je creëert er op eenvoudige wijze de sfeer van vroeger mee want deze haard heeft een mooie en natuurlijk ogende vlammenzee als hij is ingeschakeld. En het ideale van deze sierhaarden is dat je er alleen een stopcontact voor nodig hebt. Vul het reservoir met water en zodra het water op temperatuur is gekomen zie je de gezellig flakkerende vlammen met een natuurlijk rookeffect, veroorzaakt door de waterdamp. Deze sierhaard is alleen voor de sfeer, hij geeft geen bijkomende warmte.

Plaats de Cassette in een bestaande schouw
De Faber Cassette L is eenvoudig te plaatsen in een bestaande schouw of open haard zodat je het effect creëert van een echt brandende haard. Het grote voordeel is dat de sierhaarden van Faber volkomen veilig zijn en je ze dus zonder toezicht kunt laten branden. Je hoeft niet bang te zijn dat kinderen of huisdieren zich zullen branden, want de haard geeft geen warmte af. De sierhaard is uitgevoerd in stijlvol zwart dat past in ieder interieur. Heb je wat minder ruimte beschikbaar dan kun je ook kiezen voor de kleinere maat in deze serie, de Faber Opti-Myst Cassette M.