Faber Opti-myst Cassette L kiezels - inzethaard

Sierhaard met witte kiezels voor gezellige sfeer in huis.

Faber Opti-myst Cassette L kiezels

De Faber Opti-myst Cassette L kiezels inzethaard is verkrijgbaar via onderstaande webshops:

http://www.sfeerhaardenexpert.nl – klik hier
http://www.waterdamphaarden.nl – klik hier

Faber Opti-Myst Cassette L Kiezels

Heb je in je woonkamer nog zo’n mooie ouderwetse schouw die niet meer wordt gebruikt? Overweeg dan de plaatsing van een mooie sierhaard. Dan heb je toch de sfeer van een brandende kachel in je woonkamer, zonder het gedoe van een open haard moeten aanmaken en het vuur in de gaten houden of het wel goed blijft branden. Plus de risico’s op een schoorsteenbrand of andere overlast. Een sierhaard heeft deze nadelen allemaal niet. De Faber Opti-Myst L Kiezels is een mooie en stijlvolle haard die in ieder interieur past.

Geniet van een natuurlijk vlameffect
De haarden van Faber die werken met de Opti-Myst techniek hebben een bijzonder mooi vlameffect dat zorgt voor een zeer natuurlijk ogende vlammenzee in de haard. Met de meegeleverde houtset kun je er een mooi geheel van maken. De Opti-Myst haarden werken met een waterreservoir dat na opwarming de vlammen laat opkomen. De waterdamp geeft ook een natuurlijk ogend rookeffect. Het enige wat je nodig hebt is een stopcontact en een gevuld waterreservoir om van je sierhard te genieten. Deze sierhaarden geven geen warmte, de vlammen zijn wel regelbaar met de afstandsbediening.

Gemakkelijk te plaatsen
De Faber Cassette L is te plaatsen in iedere bestaande schouw of in een bestaande open haard. Maar je kunt deze sierhaard ook tegen een blinde muur plaatsen, omdat er immers geen rookkanaal nodig is. Wanneer de ruimte die je beschikbaar hebt te klein is, dan kun je ook kiezen voor de iets kleinere variant, de Faber Cassette Opti-Myst M, al dan niet met kiezel. Deze sfeervolle haard is uitgevoerd in zwart en past dus in vrijwel ieder interieur, of je nu houdt van klassiek of modern.