Faber Opti-myst Cassette 600 slimline - inzethaard

Strak en toch sfeervolle cassette met zeer realistisch vlameffect.

Faber Opti-myst Cassette 600 slimline

De Faber Opti-myst Cassette 600 slimline inzethaard is verkrijgbaar via onderstaande webshops:

http://www.sfeerhaardenexpert.nl – klik hier
http://www.waterdamphaarden.nl – klik hier

Faber Opti-Myst Cassette 600 Slimline
De Faber Opti-Myst Cassette 600 Slimline is, zoals al uit de naam blijkt, een zeer compacte inzet / inhang sierhaard. Deze haard is gemakkelijk te plaatsen op zo ongeveer iedere plaats die je wenst. Het is een prima sierhaard om bij voorbeeld in een niet meer gebruikte open haard te plaatsen zodat je toch kunt genieten van een realistisch uitziend haardvuur. Maar je kunt deze haard ook prima gebruiken voor de inrichting van een nostalgisch restaurant, de lounge van een hotel of de ontvangkamer op een kantoor. Dankzij zijn compacte formaat is deze inzethaard zeer veelzijdig qua plaatsingsmogelijkheden.

De Opti-Myst technologie zorgt voor een romantisch vlammenschouwspel
Veel mensen vinden het heerlijk om in de vlammen van een open haard te staren. Een elektrische sierhaard met de door Faber ontwikkelde en gepatenteerde Opti-Myst techniek benadert dit beeld zeer realistisch. Maar er komt geen echt vuur aan te pas. Het enige wat nodig is, is een stopcontact en een met water gevuld reservoir. Bij dit model is het reservoir eenvoudig van bovenaf bij te vullen, ideaal wanneer je de sierhaard in een wand of tafel hebt gehangen. Zodra het water na het inschakelen van de haard op temperatuur komt zie je het vlammenschouwspel opflakkeren. De vlammen zijn met de afstandsbediening naar eigen wens te regelen. De bijgeleverde houtset zorgt voor een nog romantischer uitstraling.

Geniet van de sfeer van een open haardvuur
Heb je geen behoefte aan extra warmte maar wil je wel genieten van een nostalgisch houtvuur dan is de Faber Opti-Myst Cassette 600 Slimline een prima keuze. Het is een zeer compacte sierhaard die vrijwel overal plaatsbaar is. Je kunt als je meer ruimte hebt ook meerdere haarden naast elkaar plaatsen voor een nog mooier effect. Een ideale sierhaard voor veel verschillende toepassingsmogelijkheden.