Faber Opti-myst Cassette 500 slimline - inzethaard

Knisperend houtvuur met 3D Opti-myst techniek en energiezuinige LED.

Faber Opti-myst Cassette 500 slimline

De Faber Opti-myst Cassette 500 slimline inzethaard is verkrijgbaar via onderstaande webshops:

http://www.sfeerhaardenexpert.nl – klik hier
http://www.waterdamphaarden.nl – klik hier

Faber Opti-Myst Cassette 500 Slimline
Faber maakt al vele jaren mooie sierhaarden, zowel voorzethaarden als inbouw modellen. De inbouw modellen lenen zich bij uitstek om mooie creaties te maken, zeker wanneer je een mooie lange wand beschikbaar hebt. De Faber Opti-Myst Cassette 500 en zijn seriegenoten de Cassette 400, 600 en 1000 zijn ook ideaal om te combineren om zo een mooie wand van sierhaard te maken.

Gemak dient de mens met de Cassette 500 Slimline
Bij de eerdere inbouwmodellen van Faber Opti-Myst was het soms lastig om de lampen te vervangen of het waterreservoir bij te vullen. Bij deze nieuwe serie Cassettes heeft Faber dat probleem opgelost. Je kunt eenvoudig het water bijvullen door de bovenzijde te verwijderen. Ook het vervangen van de lampen indien nodig is nu veel gemakkelijker. Dit maakt het inbouwen van deze sierhaarden nog aantrekkelijker. Maak een mooie combinatie van haarden in de lounge va je hotel, de ontvangstruimte van je kantoor of in je restaurant. De bezoekers zullen versteld staan als ze zich realiseren dat er geen echte open haard brandt maar dat ze kijken naar kunstmatige vlammen en rook die met behulp van licht en waterdamp worden gemaakt.

Maak een aaneengesloten vuurbeeld door de cassettes te koppelen
Bij het koppelen van de Faber Opti-Myst Cassette 500 Slimline ontstaat een aaneengesloten, doorlopend vuurbeeld. De cassettes worden namelijk niet simpelweg naast elkaar gezet maar aan elkaar gekoppeld. Dit geeft een bijzonder mooi effect. Je kunt zelf bepalen hoe lang de “vuurwand” moet worden, omdat de Cassette in diverse maten verkrijgbaar is. Voor iedere situatie kun je op die manier een passende oplossing creëren.  De uitgebreide combinatiemogelijkheden voor diverse situaties maken de Opti-Myst Cassettes tot de populairste inbouw sierhaarden van Faber.