Mooi eenvoudig in te bouwen houtset navulbaar van boven.

Faber Opti-myst Cassette 400 slimline

De Faber Opti-myst Cassette 400 slimline inzethaard is verkrijgbaar via onderstaande webshops:

http://www.sfeerhaardenexpert.nl – klik hier
http://www.waterdamphaarden.nl – klik hier

Faber Opti-Myst Cassette 400 Slimline
De sfeervolle sierhaarden van Faber worden in rap tempo populair. De Faber Opti-Myst Cassette 400 Slimline is daar zeker geen uitzondering op. Deze sierhaard is zeer geschikt om te plaatsen in een schouw of in een wand van bij voorbeeld een restaurant. Zo kun je op ieder gewenst moment een romantische sfeer creëren voor de gasten. Het zal de sfeer zeker verhogen. Maar niet alleen in een restaurant komt deze sierhaard prima tot zijn recht. Je kunt hem ook prima plaatsen in je woonkamer. Als je geen schouw hebt maar wel een muur waar je een inbouw haard kunt plaatsen dan is de 400 Slimline bij uitstek geschikt omdat deze vanwege de beperkte afmetingen vrijwel overal te plaatsen is.

Combineer eenvoudig met de andere Cassette modellen
De serie Faber Opti-Myst Cassettes bestaat uit vier modellen. Behalve de 400 Slimline is er ook een 500, 600 en 1000 variant. Deze Cassettes kun je combineren tot een spectaculaire haardwand. Alle Cassettes kunnen aan elkaar worden gekoppeld zodat je een doorlopend effect krijgt en niet het beeld van los naast elkaar geplaatste haarden. Zo kun je zelf een mooie creatie maken afhankelijk van de beschikbare ruimte in de ruimte waar je de sierhaarden wilt plaatsen. Je kunt de sierhaarden uit e Cassette serie eenvoudig bijvullen door de bovenkant te verwijderen. Ook het verwisselen van lampen is bij deze inbouw modellen eenvoudig. Dit maakt de Faber Opti-Myst Cassette een zeer aantrekkelijke inbouw sierhaard.

Het Opti-Myst systeem zorgt voor natuurlijk ogende vlammen en rook
Met de Opti-Myst sierhaarden van Faber heb je een haard met zeer realistische vlammen en rook. Het water in het reservoir verdampt via opwarming en door het op de juiste manier combineren van de waterdamp met de verlichting wordt een zeer realistisch beeld van brandende houtblokken nagebootst.