Inbouw- of inzetcassette met zowel rook, geluid en lichteffecten.

Faber Opti-myst Cassette 1000 slimline

De Faber Opti-myst Cassette 1000 slimline inzethaard is verkrijgbaar via onderstaande webshops:

http://www.sfeerhaardenexpert.nl – klik hier
http://www.waterdamphaarden.nl – klik hier

Faber Opti-Myst Cassette 1000 Slimline
Sinds alle huizen vanaf de jaren 70 van de vorige eeuw werden voorzien van centrale verwarming missen veel mensen de gezelligheid van een brandende haard in de woonkamer. Een open haard plaatsen kan niet overal, want veel huizen hebben geen werkende schoorsteen meer. En heb je die wel dan geeft een open haard veel werk en soms ook stankoverlast. Wil je toch de gezelligheid van een brandend haardvuur, maar niet de ongemakken van een open haard, kies dan voor een Faber Opti-Myst Cassette. Dit zijn sfeervolle sierhaarden die gebruik maken van elektriciteit en water.

Ideaal voor restaurants en hotel lounges
De Faber Opti-Myst Cassette 1000 Slimline leent zich bij uitstek voor plaatsing in bij voorbeeld een hotellounge of een restaurant. De sierhaard kan namelijk op de waterleiding worden aangesloten zodat het regelmatig bijvullen van het waterreservoir niet meer nodig is. Ook kun je meerdere haarden eenvoudig met elkaar koppelen. Plaats bij voorbeeld de 1000 Slimline en de 500 Slimline naast elkaar en creëer op deze manier een haard van maar liefst anderhalve meter lang.

Sierhaarden met LED verlichting
Al heel veel mensen hebben ontdekt hoe mooi een sierhaard in hun woonkamer of publieke ruimte  kan zijn. Wij willen jou daar ook graag van overtuigen. De Cassettes van Faber zijn daarvoor ideaal. Ze zijn mooi en stijlvol en passen in vrijwel ieder interieur. Je kunt een Faber Opti-Myst Cassette 1000 Slimline eenvoudig aan een wand bevestigen of inbouwen in een bestaande schouw. De sierhaarden zijn volkomen veilig omdat ze geen warmte afgeven. Nieuw bij deze serie van Faber is dat er gebruik wordt gemaakt van voordelige LED verlichting in plaats van halogeen. De LED verlichting zorgt voor een prachtig natuurlijk effect, het verdampende water in de haard geeft een natuurlijk rookeffect boende flakkerende vlammetjes.