Moderne elektrische haard ideaal voor in een klassieke schouw.

Faber Opti-myst basket

De Faber Opti-myst basket inzethaard is verkrijgbaar via onderstaande webshops:

http://www.sfeerhaardenexpert.nl – klik hier
http://www.waterdamphaarden.nl – klik hier

Faber Opti-Myst Basket
In veel vooral oudere huizen is nog zo’n ouderwetse schouw waar vroeger de houtkachel brandde en later de gashaard. Tegenwoordig heeft vrijwel iedere woning centrale verwarming en is de schouw buiten gebruik. Maar je kunt van je bestaande schouw wel weer wat moois maken, bij voorbeeld met de Faber Opti-Myst Basket. Deze plaats je heel eenvoudig in een bestaande haard die niet meer wordt gebruikt om hout te stoken. Je kunt de haard dan blijven gebruiken zonder dat je de overlast hebt van stank of rook uit een brandende open haard. De Opti-Myst Basket geeft geen warmte, maar wel heel veel sfeer.

Een natuurlijk vlameffect met de Opti-Myst technologie
De sfeerhaarden van Faber die zijn uitgerust met de Opti-Myst techniek geven een van nature sfeervol vlameffect. Het vuur in de haard is niet van echt te onderscheiden en geeft daardoor de juiste sfeer. Je hebt hiervoor alleen een stopcontact nodig. Je kunt het reservoir van de Faber Opti-Myst Basket vullen met water en daarna hoef je de sfeerhaard alleen nog in te schakelen. Zodra het water op temperatuur is laaien de vlammen op. Voor extra sfeer krijg je er een mooie houtset bij die je in de haard kunt leggen. Deze variant uit de Opti-Myst serie geeft geen warmte, het is dus puur een sfeerhaard. Ook zijn de vlammen niet regelbaar, er is alleen een aan en uit optie.

Gebruik je bestaande schouw voor meer sfeer in je woonkamer
Heb je een bestaande schouw of open haard in je woonkamer die niet meer wordt gebruikt? Plaats de Faber Opti-Myst Basket en je hebt in een handomdraai een mooie sfeerhaard met realistische vlammen en echte rook. Allemaal dankzij de beproefde technologie van de Faber sfeerhaarden. Gemakkelijk te plaatsen, past in vrijwel iedere bestaande schouw.