Faber Niva zwart - inzethaard

Authentieke kachel stijl met verlichting en een ultra-fijne waterdamp.

Faber Niva Zwart

De Faber Niva Zwart inzethaard is verkrijgbaar via onderstaande webshops:

http://www.sfeerhaardenexpert.nl – klik hier
http://www.waterdamphaarden.nl – klik hier

Faber Niva Zwart
In veel huizen bevindt zich nog steeds een schouw met schoorsteen, waar vroeger d haard stond. Nadat de centrale verwarming in veel woningen zijn intrede deed raakte het gebruik van een open haard of gashaard in de woonkamer in onbruik. Maar de schouw bleef in veel gevallen bestaan. Heb je ook een schouw in je woonkamer en vind je het zonde dat deze niet wordt gebruikt, dan is het plaatse van een Faber Niva inbouw sierhaard een goed alternatief voor een echte open haard. Je hebt dan niet het nadeel van de haard moeten stoken met hout, wat stank- en rookoverlast kan geven. Je hebt wel het voordeel van een stijlvolle haard die de sfeer in de woonkamer zeker ten goede zal komen.

De Opti-Myst techniek van Faber
De Niva serie van Faber maakt gebruik van de Opti-Myst technologie. Het reservoir in de haard wordt gevuld met water en zodra dit op temperatuur is laaien de vlammen op. Het verdampende water zorgt bovendien voor een natuurlijk rookeffect boven de vlammen. Plaats de meegeleverde houtset in de haard en het beeld van een romantisch brandend haardvuur is compleet. De vlammen hebben een zeer natuurlijke uitstraling, velen zullen in eerste instantie denken dat j e een echte houtkachel hebt. Je kunt de vlammen regelen naar eigen smaak en ook de ingestelde warmte afgifte is regelbaar tot maximaal 2 kW.

Verfraai je interieur met een mooie Niva sierhaard
De Faber Niva Zwart past in ieder interieur. Of je nu een moderne en strakke inrichting hebt of een sfeervolle klassieke stijl in je woonkamer, deze sierhaard past zich als een kameleon aan en past daardoor altijd in het plaatje. Door zijn compacte afmetingen past de Niva Opti-Myst in veel bestaande schouwen. De afmetingen van de sierhaard na het inbouwen zijn 52x63x23,1 (HxBxD). Aan inbouwruimte is  40x54x6,6 cm (HxBxD) nodig. Daarnaast moet een stopcontact in de buurt zijn om de sierhaard van de benodigde stroom te kunnen voorzien.