Een realistisch vuureffect door led en waterdamp in brons.

Faber Niva brons

De Faber Niva Brons inzethaard is verkrijgbaar via onderstaande webshops:

http://www.sfeerhaardenexpert.nl – klik hier
http://www.waterdamphaarden.nl – klik hier

Faber Niva Brons
Een sierhaard is een prima vervanger van de traditionele open haard. Heb je een schouw in je woonkamer waar je graag een mooie haard voor wilt plaatsen die als dat nodig is ook nog warmte geeft dan is een sierhaard uit de Faber Niva serie een goede keuze. Deze sfeervolle inbouw sierhaard maakt gebruik van de bekende Opti-Myst techniek. De vlammen in de haard worden gevormd door verlichting in combinatie met water. Vul het waterreservoir met water, schakel de kachel in en zodra het water op temperatuur komt laaien de vlammen op. De waterdamp die vrijkomt zorgt bovendien voor een natuurlijk rookeffect boven de vlammen. Plaats een mooie houtset in de haard en het beeld van een ouderwets brandend haardvuur is compleet.

Een mooie inbouw sierhaard met warmtebron
De Faber Niva Brons is niet alleen een mooie haard voor de sier, hij geeft ook daadwerkelijk warmte af. Door middel van de afstandsbediening kun je de warmte regelen tussen 0, 1 of 2 kW. Je kunt de kachel dus ook gebruiken zonder dat deze warmte produceert, ideaal als de buitentemperatuur nog zodanig is dat bij verwarmen niet nodig is maar je toch van de sfeer van een brandende haard wilt genieten. Vul eenvoudig het waterreservoir, schakel de haard in en je kunt genieten van het regelbare vlammenspel in de Faber Niva Brons.

Een sierhaard die in ieder interieur past
Zoek je een sierhaard die in ieder interieur past en in vrijwel iedere bestaande schouw kan worden ingebouwd, dan is de Faber Niva Brons een goede keuze. De afmetingen na inbouw zijn 52x63x23,1 (HxBxD) en de benodigde inbouwruimte is  40x54x6,6 (HxBxD). De kleur brons combineert prachtig bij een klassiek interieur met hout tinten.