Faber Nissum Zwart Hoogglans - hanghaard

Moderne hanghaard met vuurbeeld dmv opti-myst slimline en halogeen.

Faber Nissum Zwart Hoogglans

De Faber Nissum Rood Hoogglans is verkrijgbaar via onderstaande webshops:

http://www.sfeerhaardenexpert.nl – klik hier
http://www.waterdamphaarden.nl – klik hier

Faber Nissum Zwart Hoogglans
In een woonkamer hoort een haard, dat is een standpunt dat bij veel mensen leeft. Maar nu alle huizen centrale verwarming of vloerverwarming hebben, is de traditionele haard bij de schoorsteen inmiddels uit veel woonkamers verdwenen. De schouw is dichtgemaakt en dient alleen nog voor de familiefoto’s. Maar bij sommigen begint het toch na verloop van tijd weer te knagen en wordt de haard in de woonkamer toch wel gemist. In zo’n geval is er een prima oplossing in de vorm van de Faber Nissum Zwart Hoogglans. Dit is een haard die met behulp van beugels aan de wand wordt bevestigd en dus in principe overal plaatsbaar is.

Faber haarden met Opti-Myst vuurtechniek
Ook de Nissum serie van Faber maakt gebruik van de gepatenteerde Opti-Myst techniek van Faber. De vlammen in de haard krijgen een natuurlijk driedimensionaal effect dankzij het gebruik van waterdamp. Voordat je de haard aanzet vul je het reservoir met water. Zodra het water is opgewarmd zie je de vlammen opflakkeren. Je kunt het vlammenpatroon eenvoudig zelf regelen met de afstandsbediening.  Oom de warmte die de Nissum afgeeft is regelbaar tot maximaal 2 kW. De Faber Nissum Opti-Myst is een ideale haard die in ieder interieur past. Omdat dit model is te leveren met vierverschillende kleuren voorplaten is er altijd een Nissum sierhaard die bij jouw inrichting past.

Kies het model van de Nissum dat bij jou past
De Faber Nissum Opti-Myst is niet alleen leverbaar in Zwart Hoogglans maar ook in Rood en Wit Hoogglans en in zeer trendy betonlook. Je kunt dus de Nissum sierhaard kiezen die het beste bij de inrichting van je woonkamer past. Omdat dit model sierhaard aan de wand wordt bevestigd met beugels kun je deze haard plaatsen waar je wilt.