Faber Nissum Wit Hoogglans - hanghaard

Tijdloze wandhaard in wit hoogglans met waterdamp en halogeen.

Faber Nissum Wit Hoogglans

De Faber Nissum Wit Hoogglans waterdamp haard is verkrijgbaar via onderstaande webshops:

http://www.sfeerhaardenexpert.nl – klik hier
http://www.waterdamphaarden.nl – klik hier

Faber Nissum Wit Hoogglans
In veel huizen is tegenwoordig geen schoorsteen meer. Alle huizen worden voorzien van een centraal verwarmingssysteem en dus is de schoorsteen niet meer nodig. Maar veel mensen vinden het fijn om toch een brandende kachel in hun woonkamer te hebben. Gewoon voor de sfeer en omdat zo’n knapperend haardvuur er zo romantisch uitziet. Dit is nu mogelijk met de stijlvolle sierhaarden van Faber. De Nissum serie bestaat uit vier modellen, ieder met zijn eigen voorplaat in een stijlvolle kleur. De Faber Nissum Wit Hoogglans steekt prachtig af op een donkere achtergrond en is dan ook een sieraad voor je interieur.

Een natuurlijk vlameffect met de Opti-Myst techniek
De Nissum sierhaarden maken gebruik van de Opti-Myst techniek van Faber. Door middel van verwarmde waterdamp en verlichting in de haard worden de natuurlijk ogende vlammen gecreëerd. Door het verdampende water ontstaat bovendien een natuurlijk rookeffect wat de vlammen nog echter maakt. Bij de haard wordt een mooie houtset geleverd zodat het plaatje van een brandende open haard compleet is. Hiervoor hoef je alleen zo nu en dan het water reservoir bij te vullen. Je kunt de haard bedienen met de bijgeleverde afstandsbediening. Deze haard kan ook geringe bijwarmte geven, je kunt dit eveneens met de afstandsbediening regelen, het vermogen is maximaal 2 kW.

De Faber Nissum is leverbaar in verschillende kleuren
De voorplaat van de Nissum Opti-Myst is in diverse kleuren leverbaar. Behalve hoogglans Wit kun je ook kiezen voor Hoogglans Rood of Zwart of voor Betonlook. Zo is er altijd een haard die past bij jouw interieur. Je hoeft geen schouw te hebben om deze sierhaard te plaatsen, je kunt hem eenvoudig met beugels aan de muur bevestigen.