Faber Nissum Rood Hoogglans - hanghaard

Bijzondere wandhaard in rood hoogglans met moderne waterdamp techniek.

Faber Nissum Rood Hoogglans

De Faber Nissum Rood Hoogglans is verkrijgbaar via onderstaande webshops:

http://www.sfeerhaardenexpert.nl – klik hier
http://www.waterdamphaarden.nl – klik hier

Faber Nissum Rood Hoogglans
Veel mensen vinden het heerlijk om een haard in hun woonkamer te hebben. Ook al is het hele huis voorzien van centrale verwarming, een haard geeft toch net dat Beetje extra sfeer en romantiek. In veel woningen is de schoorsteen inmiddels afgebroken  en in nieuwbouwwoningen wordt niet eens meer een schoorsteen geplaatst. Dan is een elektrische sierhaard van Faber een hele goede oplossing. Zo heb je toch de sfeer van een gezellig flakkerend houtvuur en daarnaast het gemak van een elektrische kachel die weinig onderhoud nodig heeft.

Een levensecht vlammenspel met behulp van waterdamp
Faber is er met behulp van de door hen ontwikkelde Opti-Myst techniek in geslaagd om zeer realistische vlammen en rook na te bootsen. Na het plaatsen van de Faber Nissum Rood Hoogglans vul je simpelweg het reservoir met water, steekt de stekker in het stopcontact en schakelt de haard in. Zodra het water voldoende is opgewarmd beginnen de vlammetjes in de haard te flakkeren en kun je naar hartenlust mijmerend in de vlammen staren. De haard is volkomen veilig, ook als er kinderen in de buurt zijn, je hoeft ze niet voortdurend in de gaten te houden. Een sierhaard is verder zeer onderhoudsvriendelijk, behalve af en toe een vochtig doekje over de haard om het stof te verwijderen is er geen onderhoud nodig.

De Faber Nissum is in meerdere kleuren verkrijgbaar
Als Rood Hoogglans niet bij je interieur past kun je ook kiezen voor één van de andere kleuren van de Nissum serie van Faber. Deze haard is namelijk met vier verschillende voorplaten verkrijgbaar zodat er altijd wel één is die bij de inrichting van je woonkamer past. Je kunt behalve voor Rood Hoogglans ook kiezen voor Wit Hoogglans of Zwart Hoogglans. Houd je meer van een natuurlijke look, dan kies je voor de uitvoering met een Betonlook voorplaat.