Nissum Landscape - hanghaard

Opti-myst slimline hanghaard met een levendig rook en vlambeeld.

Faber Nissum Landscape

De Faber Nissum Landscape hanghaard is verkrijgbaar via onderstaande webshops:

http://www.sfeerhaardenexpert.nl – klik hier
http://www.waterdamphaarden.nl – klik hier

Faber Nissum Landscape
Een sierhaard is een goed alternatief voor de traditionele gashaard of open haard die in veel huishoudens tot de jaren 70 zeer gangbaar was. Daarna deed in veel huizen de centrale verwarming zijn intrede en verdwenen de kachels uit de woonkamers. Maar nu kiezen steeds meer mensen ervoor om weer een haard in hun woonkamer te hebben. Voor extra sfeer en soms ook voor wat extra warmte tijdens koude avonden. De Faber Nissum Landscape is een prachtig rechthoekig model sierhaard dat past in vrijwel ieder interieur.

Ook te plaatsen wanneer er geen schouw in de woonkamer is
Heeft je woning geen schouw in de woonkamer, geen nood. De Faber Nissum Landscape wordt met behulp van beugels aan de wand bevestigd. Het is dus niet nodig om een schouw te hebben voor de inbouw, ook aan een wand gemonteerd heeft deze haard een mooie uitstraling en verfraait hij ieder interieur. De Nissum haarden zijn uitgerust met de befaamde Opti-Myst technologie van Faber. De haard heeft een reservoir dat met water wordt gevuld. Na het inschakelen warmt het water op en geven de waterdampen in de haard een prachtig effect aan het vuur. Samen met de mooie meegeleverde houtset creëer je een prachtig natuurlijk ogend openhaard v uur dat nauwelijks van echt is te onderscheiden. Velen zullen dan ook in eerste instantie denken dat er een echt vuur in de haard brandt.

Een haard met regelbare warmtebron
Deze haard van Faber heeft een regelbare warmtebron. Je kunt de warmte ook uitschakelen als je alleen wilt genieten van het flakkerende vlammenspel in de haard. Wil je dat de sierhaard ook warmte geeft dan kun je kiezen tussen een vermogen van 1 of 2 kW. Dit is regelbaar via de meegeleverde afstandsbediening, waarmee je ook de vlammen kunt regelen naar je eigen smaak.