Gezellige hanghaard in beton look grijs met opti-myst vlameffect.

Faber Nissum Beton Look Grijs

De Faber Nissum Beton Look Grijs is verkrijgbaar via onderstaande webshops:

http://www.sfeerhaardenexpert.nl – klik hier
http://www.waterdamphaarden.nl – klik hier

Faber Nissum Betonlook Grijs
De open haard heeft als vaste warmtebron in de woonkamer allang plaatsgemaakt voor centrale verwarming of vloerverwarming. Maar de nostalgie van een open haard spreekt voor veel mensen nog steeds tot de verbeelding. Daarom heeft Faber een uitgebreide serie sierhaarden ontwikkeld die een zeer realistisch beeld geven van een levensecht brandende open haard. De Nissum serie is een zeer populaire hanghaarden. Je kunt deze haard eenvoudig op iedere wand in de woonkamer ophangen. Het enige wat je nodig hebt is een stopcontact in de buurt. De haard is volkomen veilig, ook als er kinderen of huisdieren rondlopen in de woning.

De natuurgetrouwe vlammen en rook met de Opti-Myst techniek
Faber is er met de ontwikkeling van de Opti-Myst techniek in geslaagd om sierhaarden te maken die een eer natuurgetrouw beeld geven van een echt brandende open haard. Met de meegeleverde houtstammen creëer je zelf een mooi geheel. Een haard met de charme van een echte open haard en het gemak van elektrische verwarming. Want de sierhaarden uit de Nissum serie geven ook echt warmte. Je kunt de warmte uitschakelen of kiezen uit 1 of 2 kW bij verwarming. Daarnaast is ook de hoogte van de vlammen instelbaar naar smaak. Het enige wat je hoeft te doen om van je sierhaard te genieten is af en toe het waterreservoir bij te vullen.

De Nissum serie is in vier kleuren verkrijgbaar
De Faber Nissum Opti-Myst is niet alleen in de natuurgetrouwe betonlook verkrijgbaar. Als je beton niet zo goed bij je interieur vindt passen maar wel valt voor dit model dan kun je ook kiezen voor drie kleuren hoogglans, namelijk Rood, Zwart en Wit Hoogglans.  Op die manier is er altijd een Nissum sierhaard te vinden die bij jouw smaak en woonstijl past.