De sierhaard om in reeds bestaande schouw te zetten.

Faber Hemmet Opti-myst

De Faber Hemmet Opti-myst zwart inzethaard is verkrijgbaar via onderstaande webshops:

http://www.sfeerhaardenexpert.nl – klik hier
http://www.waterdamphaarden.nl – klik hier

Faber Hemmet Opti-Myst zwart
Als er iets is dat voor een prettige sfeer in je woonkamer zorgt dan is het wel een haard. Vroeger had iedere woning een haard, een kachel die op gas werd gestookt of een kachel op hout. Bij de introductie van de centrale verwarming in de jaren 70 van de vorige eeuw verdwenen steeds meer kachels. Ze waren niet meer nodig om het huis te verwarmen. In de jaren 80 kwam de open haard weer terug in de woningen, als sfeerbepaler en om op de stookkosten te besparen. Maar ook dat beeld verdween weer. Veel huizen hebben tegenwoordig geen werkende schoorsteen meer. Om toch d sfeer van een brandende kachel in de woonkamer te hebben is er nu de sfeervolle elektrische sfeerhaard.

De inbouw sfeerhaard met Opti-Myst techniek
De Faber Hemmet Opti-Myst is een stijlvolle en sfeerbepalende inbouw haard. Door de Opti-Myst techniek wordt met behulp van waterdamp een realistische vlammenzee in de haard gecreëerd inclusief rook. Je krijgt bij de haard een mooie set houtblokken om het beeld van een brandende haard compleet te maken. De sierhaard brandt op een vol waterreservoir ongeveer tien uur. De Hem met Opti-Myst kan door zijn compacte afmetingen in vrijwel iedere wand of bestaande schoorsteen worden ingebouwd. De afmetingen van deze tijdloze sierhaard zijn 40,5 x 55 x 16 (BxHxD) en de bijpassende lijst is 59 x 65,7 (BxH).

Creëer de juiste sfeer met deze stijlvolle sierhaard
De Faber Hemmet Opti-Myst past door zijn tijdloze design in ieder interieur. Of je nu een modern of een klassiek ingerichte woonkamer hebt, deze sierhaard past er altijd prima bij. Je kunt de inrichting dus gerust tussentijds wijzigen,de sierhaard van Faber past zich moeiteloos en naadloos aan wanneer je de woonstijl verandert.