Elektrische inbouwhaard met waterdamp voor een levendig vlam effect.

Faber 3-Step Opti-myst

De Faber 3-Step Opti-myst waterdamp haard is verkrijgbaar via onderstaande webshops:

http://www.sfeerhaardenexpert.nl – klik hier
http://www.waterdamphaarden.nl – klik hier

Faber 3-Step Opti-Myst
Heb je een niet meer gebruikte schouw in je woning en weet je niet wat je daar nu eens mee moet doen om het een mooi geheel te laten vormen met de rest van je inrichting? Overweeg dan de aanschaf van een mooie inbouw sierhaard van Faber. De royale Faber 3-Step Opti-Myst is één van de topmodellen van Faber en zorgt voor een zeer mooi vuureffect dat van drie zijden te zien is. Deze sierhaard is namelijk voorzien van een glazen wand aan de voorzijde en beide zijkanten. Een prachtige sierhaard met realistische vlammen en rook voor een mooi romantisch haardvuur.

Opti-Myst zorgt voor zeer realistische vlammen en rook
Faber maakt bij de meeste van zijn sierhaarden gebruik van de door hen ontwikkelde Opti-Myst technologie. Hierbij worden door middel van waterdamp en verlichting zeer realistische vlammen en rook nagebootst. Door het water in het waterreservoir van deze sierhaard met elektriciteit te verwarmen ontstaat waterdamp. Met deze damp wordt door speciale verlichting het vlameffect bereikt. Met de meegeleverde houtset maak je op die manier een zeer echt lijkend vuur in de sierhaard.

De 3-Step geeft ook warmte
Je kunt de Faber 3-Step Opti-Myst ook gebruiken voor bij verwarming . Het vermogen van deze sierhaard is 1 kW. Hiermee kun je een ruimte aangenaam bij verwarmen mocht dit nodig zijn als bij voorbeeld de centrale verwarming is uitgevallen.  Deze sierhaard heeft een tijdloze en moderne uitstraling waarmee hij in ieder interieur past. Dit model is in vrijwel iedere bestaande schouw in te bouwen. Afhankelijk van de plaats van de sierhaard kun je van drie zijden genieten van het mooie en rustgevende vlammenspel. De sierhaard wordt geleverd met een handige afstandsbediening.