Faber Opti-Virtual 360 - vrijstaande haard

Ronde lasercut design haard met het Peppers ghost principe.

Faber Opti-Virtual 360

De Faber Opti-Virtual 360 vrijstaande haard is verkrijgbaar via onderstaande webshops:

http://www.sfeerhaardenexpert.nl – klik hier
http://www.sfeerhaard.pro – klik hier

Faber Opti-Virtual 360
Een sfeervolle haard in de woonkamer of de zitkamer wil iedereen wel. Maar als je een echte haard wilt plaatsen dan is ook een schoorsteen nodig. Veel moderne huizen hebben geen schoorsteen meer omdat er immers gebruik gemaakt wordt van een centraal verwarmingssysteem in de meeste huizen. Wil je toch sfeer, dan is de Faber Opti-Virtual 360 een prima alternatief voor een echte open haard. Je ziet de kunstmatige vlammen rondom in de kachel doordat de kachel is voorzien van een lasergesneden frame. De Opti-Virtual 360 doet zijn naam eer aan.

Een veilige sierhaard voor iedere plaats in huis of horeca
De Faber Opti-Virtual 360 kun je zonder problemen overal plaatsen. Het is alleen een sierhaard die geen warmte afgeeft. Je kunt hem dus zonder problemen zonder toezicht plaatsen, kleine kinderen zullen er hun handen niet aan branden en omdat de kachel volledig dicht is zal er ook geen andere schade kunnen worden aangebracht. Een ideale sierhaard dus zowel voor in je woonkamer als bij voorbeeld in de lounge van een hotel of een werkkamer.

Een trendy haard voor ieder interieur
Deze trendy haard past in ieder interieur. De Opti-Virtual 360 is een sierhaard die hangend aan de muur wordt bevestigd. Het enige wat je nodig hebt is een stuk vrije muur en een stopcontact in de buurt voor de stroomvoorziening. Deze sierhaard is niet voorzien van een waterreservoir. De vlammen worden gecreëerd door middel van de Pepper Ghost technologie. Deze wordt ook in theatervoorstellingen en dergelijke gebruikt om bepaalde effecten op het toneel te laten zien. Deze techniek laat zich lastig uitleggen. Maar als je de kachel in een showroom bij een leverancier gaat bekijken kan hij je de werking demonstreren en zie je meteen hoe mooi de vlammen worden geproduceerd als de kachel wordt ingeschakeld.