Elektrische sierkachel in klassieke stijl met waterdamp (opti-myst) technologie.

Faber Stonebridge Opti-myst

De Faber Stonebridge Opti-myst waterdamp haard is verkrijgbaar via onderstaande webshops:

http://www.sfeerhaardenexpert.nl – klik hier
http://www.waterdamphaarden.nl – klik hier

Faber Stonebridge Opti-Myst
Een haard was vroeger de meest voor de hand liggende manier om een vertrek te verwarmen. Met de komst van centrale verwarming en vloerverwarming in veel woningen verdwenen de haarden uit beeld. Maar sfeer gaven de radiatoren van de centrale verwarming niet echt. Daarom willen veel mensen toch weer een haard in hun woonkamer, de studeerkamer of een ander vertrek. En dat kan nu, met de Faber Stonebridge Opti-Myst. Dit is namelijk een vrijstaande haard die overal kan worden geplaatst waar een stopcontact in de buurt is. De ideale warmtebron voor ieder vertrek.

Een natuurlijk effect van de vlammen door waterdamp
De unieke Opti-Myst techniek die Faber in veel van zijn haarden toepast zorgt voor een zeer natuurlijk ogende vlammenzee in de haard. De vlammen bestaan uit twee kleuren en worden gevormd door de opwarmende waterdamp uit het ingebouwde reservoir. Dit kun je snel en eenvoudig bijvullen indien nodig. Omdat dit een vrijstaand model sierhaard is, kun je die in ieder vertrek plaatsen waar je het aangenaam warm wilt hebben. De haard heeft een warmtevermogen tot 2000 Watt. Met de bijgeleverde afstandsbediening kun je de warmte eenvoudig regelen. Ook het vlammenpatroon kun je met de afstandsbediening aanpassen naar je wensen.

Kies voor de kwaliteitshaarden van Faber
Faber is al vele jaren een begrip op het gebied van onder andere sierhaarden. De Stonebridge is een mooie aanvulling op het assortiment sierhaarden. Deze sierhaard wordt geleverd in de kleur zwart. Je ontvangt er een houtset bij zodat je het vuur in de kachel een mooi nostalgisch effect kunt geven. Door zijn flexibele plaatsingsmogelijkheden is de Faber Stonebridge Opti-Myst een ideale sierhaard voor ieder vertrek, zowel in een woning als in openbare ruimtes van publieke gebouwen.