Een warm element in uw huiskamer met realistisch vlameffect.

Faber Firebox 650 Optiflame

De Faber Firebox 650 Optiflame inzethaard is verkrijgbaar via onderstaande webshops:

http://www.sfeerhaardenexpert.nl – klik hier
http://www.waterdamphaarden.nl – klik hier

Faber Firebox 650 Opti-Flame
Soms wil je een haard op een plaats waar je dat eigenlijk niet zo heel eenvoudig kunt realiseren. Zoals bij voorbeeld in de kastenwand van een slaapkamer, of ingebouwd in de wand van een zitkamer of werkkamer. Met de compacte Faber Firebox 650 Opti-Flame kan dit wel. Deze haard is door zijn compacte afmetingen zeer veelzijdig qua plaatsingsmogelijkheden. Deze stijlvolle sierhaard is een aanvulling op ieder interieur.

De nieuwe Opti-Flame techniek
De Firebox maakt geen gebruik van een waterreservoir, dit maakt deze haard ook zo compact. De kunstmatige vlammen worden gevormd door de toepassing van gepatenteerde techniek met LED verlichting. Hiermee wordt een zeer realistisch vuurbeeld gecreëerd waardoor je niet beter weet dan dat je naar een echt brandende kachel kijkt. Vooral omdat de Firebox ook nog warmte kan geven tot maximaal 1,4 kW. De intensiteit van de vlammen en het al dan niet afgeven van warmte is te regelen met de bijgeleverde afstandsbediening. De meegeleverde houtset zorgt ervoor dat je in de haard een mooi geheel van een brandende houtstapel kunt vormen.

De veelzijdige Firebox is een ideale oplossing
De Firebox is één van de meest veelzijdige sierhaarden die Faber recent heeft gepresenteerd. De haard is leverbaar vanaf november 2016 en past in ieder interieur. Het tijdloze model, uitgevoerd in zwart past prima in zowel een klassieke als moderne inrichting. Met deze haard haal je één van de nieuwste innovaties op het gebied van sierhaarden van Faber in huis.  Omdat deze haard in principe in iedere muur kan worden ingebouwd is hij ook bij uitstek geschikt voor restaurants en hotels die hun openbare ruimte meer sfeer willen geven. Omdat er geen vuur aan te pas komt is deze haard veilig om te gebruiken in ruimtes waar kinderen of huisdieren vrij rondlopen.