Sorteer op
  • Napoleon Stylus Steinfeld - Elektrische Design haard
    Napoleon Stylus Steinfeld - Elektrische Design haard

    Stylus Steinfeld van Napoleon haarden.

    De Stylus Steinfeld is een elektrische wandhaard uit Napoleon collectie. Het artistiek authentieke ontwerp heeft een breed montuur van walnoothout. Bekijk de Steinfeld als een verlengstuk…

    € 999,00 € 799,00

Steinfeld™

Hightech met warme uitstraling

De nieuwe Napoleon Steinfeld bestaat uit een 135 centimeter brede omlijsting van gepolijst walnoothout. Met een plank die wordt verlicht door een accentlicht en een slimme dubbele LED-USB-stekker die aangeeft wanneer uw mobiele apparaat is opgeladen, van rood naar groen. De Napoleon elektrische sfeerhaard met kalmerende, opvallende vlammen zijn instelbaar in vier kleurinstellingen en vijf helderheidsinstellingen die in combinatie met de zes kleuropties van het ember bed het ultieme maatwerk creëren - een perfecte plek om te ontspannen en tot rust te komen. Het design van de Napoleon Stylus Steinfeld is adembenemend mooi. Deze elektrische haard is ontworpen om aan uw wand of muur te hangen. De Stylus wandhaard plaats je onopvallend discreet of geef het de meest prominente plaats aan de muur. Wilt u deze elektrische sfeerhaard in het echt bekijken? Bezoek dan onze haarden showroom in Almere.

Experience Haarden Center Almere

Op zoek naar een nieuwe elektrische haard? Die vind je bij ons. Een haard bekijken én goed advies helpen je daarbij. In ons Experience Haard Center in Almere staan onze adviseurs voor je klaar, zij helpen je graag.

✅  Advies & hulp van onze adviseurs

✅  60+ haarden om te bekijken en te testen

✅  Altijd de beste prijs in de showroom

© 2021 - 2023 Moderne eFires | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel