Napoleon Allure 32 - Elektrische Haard 81cm

Artikel 1 van 15 Volgende
€ 439,00 € 399,00 (inclusief btw)

Allure 32 van Napoleon haarden

U kunt de Napoleon Allure 32 lineaire elektrische open haard aan bijna elke muur hangen zonder dat u een specialist of installateur nodig heeft. Voor een meer modernere en strakke look en uitstraling kan de Napoleon Allure Serie gedeeltelijk of zelfs volledig verzonken worden in de muur. Het glaspaneel van de Allure 32 inch haard komt bij volledige inbouw tegen uw voorzetwand, wat zorgt voor een luxe afwerking.

De hoge kwaliteit LED-lampen geven de vlammen het juiste kleurbeeld, dat kan oranje, blauw of een combinatie van beide zijn. Bepaal zelf de vlamhoogte, kleur en temperatuur met de gebruiksvriendelijke afstandsbediening. Maak desgewenst gebruik van het bedieningspaneel op het aanraakscherm aan de voorkant van de sfeerhaard. Het touchscreen activeert bij aanraking met uw vinger en verdwijnt volledig wanneer ze niet in gebruikt wordt.

De ingebouwde 'heater' zorgt voor een heerlijke luchtstoom aan warmte. De ventilatieopeningen aan de voorkant zijn volledig geintegreerd en bijna onopvallend sierlijk afgewerkt met een fijn mazig rooster. Gebruik de warmtefunctie als bijverwarming. U kunt een ruimte tot wel 20-25m2 heerlijk opwarmen als dat nodig is.
Laat het oogverblindende design en vlambeeld van de Napoleon Allure 81cm die speciale kamer in uw huis vandaag nog verfraaien!

Napoleon Allure 32 elektrische wandhaard

Napoleon Allure 32" - 81cm elektrische sfeerhaard

  • Prachtige Design haard met dito vlameffect. Zowel wandhaard als inbouwhaard.
  • Kan volledig in de muur worden verzonken voor een strak uiterlijk of eenvoudig aan de muur hangen met een ingebouwde beugel.
  • Slank ontwerp, een van de dunste muurbeugels in de branche.
  • Overschilderbare snoerafdekking inbegrepen (bedekt snoer en kan worden geverfd om in een bestaand decor te passen)
  • Kristalhelder kubusvormig sintelbed accentueert de vlam en emberbed.
  • Vlammen voorzien van optie van zowel blauwe of oranje vlam, of een combinatie van beide.
  • Handige afstandsbediening (regelt vlamintensiteit, vlamkleuroptie, warmteafgifte en timer)
  • LED-lampen met hoge intensiteit bieden dag- of nachtintensiteit en vereisen geen onderhoud
  • Eenvoudige installatie met een ingebouwde montagebeugel, gewoon ophangen, plug and play
  • Bediening op het scherm dimt na 10 seconden en verdwijnen volledig van het scherm.

Afmeting buitenmaat:
81,3 cm x 55 cm x 12,7 cm (breedte x hoogte x diepte)

Afmeting inbouw maten:
Bekijk de lijntekening met binnenmaten van de Allure 32 (81cm)

Handleiding Allure Series lezen en/of downloaden

Maak uw bestelling compleet met luxe zwarte glazen decoratieve stenen

Luxe zwarte glazen decoratieve stenen 

Showroom met Napoleon Haarden.

KOM HAARDEN BEKIJKEN EN VIND JE PERFECTE SFEERHAARD

Een elektrische haard is een hele persoonlijke keuze en die keuze kan soms lastig zijn. Dat snappen wij als geen ander en daarom helpen we jou graag om die sfeervolle en knusse elektrische haard te vinden. 

In onze Experience Haard Center in Almere ontdek je zo'n 75 elektrische haarden om te bekijken en te testen. Welke haard heeft een warme uitstraling en welk model past bij mijn stijl. Zo weet je na het bezoeken van onze showroom in Almere precies welke sfeerhaard perfect bij jou en jouw interieur past. 

De Striptekenaar 34-A  |  1336 CM  ALMERE  |  Tel. 0515-781069

Bekijk ook deze Aflamo elektrische sfeerhaarden.

Aflamo Majestic45    Aflamo Majestic26 elektrische haard    Aflamo Superb33 Mallorca 3D haard

Aflamo sfeerhaarden kopen?

Aflamo elektrische sfeerhaarden zijn prachtige en kwalitatieve haarden die voor diverse doeleinden gebruikt kunnen worden. De haardencollectie van Aflamo is uitgebreid en heeft voor ieder interieur een oplossing. Aflamo werkt samen met verschillende architecten en levert compacte haarden aan hotels en restaurants. Het grote voordeel zit in de laagdrempelige toegangelijkheid van de montage en vrijwel geen onderhoud.
Bekijk de gehele haardencollectie

Aflamo Royal inbouwhaarden

De Royal Paris serie kan worden ingebouwd in een voorzetwand, laag tv-meubel, schouw of bijvoorbeeld in een cinewall. Dit model wordt vaak toegepast als haard onder de TV. De reden hiervoor is omdat de haard slechts 43cm hoog is waardoor de televisie relatief laag kan worden ingebouwd.
Bekijk de Aflamo Royal 

Aflamo Majestic wandhaarden

Daarnaast heeft Aflamo de Majestic serie. Deze serie betreft zowel elektrische inbouwhaarden alsmede elektrische wandhaarden. Hou je van gemak? Kies dan voor de Majestic serie en hang de elektrische sfeerhaard op aan de muur of wand. Deze haarden zijn fronthaarden. Dit betekent dat de haarden een enkelzijdige vuuraanzicht hebben, dus niet van de zijkanten. Wil je liever een elektrische haard waarbij je de vlammen van meerdere kanten kan bewonderen? Dan is de Aflamo Imperial serie de perfecte sfeerhaard.
Bekijk de Aflamo Majestic

Driezijdige elektrische (wand) haarden

Imperial 3-zijdige haarden kunnen opgehangen worden aan de muur en zijn minder geschikt voor inbouw. Liever een 3D haard met inbouw mogelijkheden? De nieuwste Aflamo sfeerhaarden zijn de Unique en SuperB serie! Deze prachtige 3-zijdige sfeerhaarden van Aflamo hebben de allernieuwste LED-technieken. Voorzien van de nieuwste vlamkleuren en kachelfuncties. Sierhaarden.com is hét haardcentrum als je een Aflamo zoekt en helpt je graag met de keuze van je nieuwe Aflamo sfeerhaard.
Bekijk driezijdige panorama 3D haarden

© 2021 - 2023 Moderne eFires | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel