Hemmet Opti-myst brons

3Aug - door sierhaard - 0 - Over Inbouwhaarden Inzet Haarden Waterdamphaarden

Moderne bronskleurige inzethaard met waterdamp vlam en rook techniek.

Faber Hemmet Opti-myst brons

De Faber Hemmet Opti-myst brons inzethaard is verkrijgbaar via onderstaande webshops:

http://www.sfeerhaardenexpert.nl – klik hier
http://www.waterdamphaarden.nl – klik hier

Faber Hemmet Opti-Myst brons

In de meeste woningen wordt tegenwoordig gebruik gemaakt van centrale verwarming. De oude haard heeft plaatsgemaakt voor comfortabele warmte in het hele huis. Niemand kan zich nog voorstellen dat behalve de woonkamer de overige vertrekken niet worden verwarmd. Maar sfeer geeft de centrale verwarming allerminst. En als je een huis hebt waar een schouw is, dan wil je die misschien toch gebruiken voor een haard, ook al wordt er geen hout meer gestookt. De Faber Hemmet Opti-Myst is dan een prima keuze.

Een mooie tijdloze inbouwhaard in brons
Wil je een mooie haard die kan worden ingebouwd dan is de Faber Hemmet Opti-Myst een goede keuze. De uitvoering in brons past goed bij diverse woonstijlen en sluit qua kleur bij veel meubels aan. Als je je woonkamer in sfeervol hout hebt ingericht dan past deze sfeerhaard daar prima bij. De Hemmet Opti-Myst maakt gebruik van een waterreservoir dat zodra het water op temperatuur is gekomen zorgt voor een prachtig realistisch vlammenspel in de haard. Samen met de meegeleverde houtset creëer je een mooi en sfeervol beeld van een brandende haard.

De sierhaard die echte warmte geeft
De Faber Hemmet Opti-Myst is een sierhaard die niet alleen voor de sier wordt geïnstalleerd. Deze mooie haard geeft ook echt warmte tot maximaal 2 kW. De afmetingen zijn zodanig dat deze stijlvolle haard op vrijwel iedere plaats kan worden ingebouwd. De afmetingen van de haard zijn 40,5 x 55 x 16 (BxHxD) en de bijpassende lijst is 59 x 65,7 (BxH). Je krijgt bij deze haard een handige afstandsbediening zodat je vanaf de bank of vanuit je luie stoel de kachel aan en uit kunt zetten. Ook kun je daarmee de vlammen of de af te geven warmte regelen.