Synergy Opti-Flame

22Jul - door sierhaard - 0 - Over 3D Haarden Inbouwhaarden

Haard met spiegelingen en ledverlichting voor een adembenemend vlameffect.

Faber Synergy Opti-Flame

De Faber Synergy Opti-Flame inbouw is verkrijgbaar via onderstaande webshop:

http://www.sfeerhaardenexpert.nl – klik hier

Faber Synergy Opti-Flame
Faber maakt al vele jaren de mooiste sierhaarden. Deze haarden passen in ieder interieur en zijn eenvoudig in te bouwen in een bestaande schouw. In veel huizen is nog zo’n gezellige ouderwetse schoorsteen aanwezig. Voor een kachel die echt warmte geeft is hij niet meer nodig, want in vrijwel alle huizen is tegenwoordig centrale verwarming aanwezig. Maar sfeer geeft een open haard natuurlijk wel. Voor een echte haard zijn lang niet alle huizen geschikt, sommige huizen hebben geen werkende schoorsteen meer. Dan is een sierhaard de ideale oplossing. Wel de sfeer maar niet de bijkomstigheden van een houtgestookte kachel.

Het Opti-Flame systeem met LED verlichting
Faber maakt voor deze sierhaard gebruik van Opti-Flame techniek. De kunstmatige vlammen worden door LED verlichting gevormd en zien er zeer realistisch uit. Deze haard kan daarnaast geringe bijwarmte geven met een vermogen van 1,2 kW.  Je creëert je eigen sfeer met deze stijlvolle haard die in ieder interieur past. Deze haard is bedoeld voor inbouw in een bestaande schouw, door zijn afmetingen neemt hij een prominente plaats in het interieur in.

Vervangbare decorset
Wat deze sierhaard uniek maakt is dat je hem kunt voorzien van iedere gewenste decorset. Je kunt kiezen voor een standaard houtset maar in principe kun je ieder droog materiaal gebruiken mits groter dan 6 mm. Je kunt dus het uiterlijk van deze haard aanpassen naar je eigen wensen en er een decoratie in aanbrengen die past bij de inrichting en stijl van je woonkamer.  De standaard branddecoratie bestaat uit kiezels. Deze haard is uitgevoerd in stijlvol zwart, dat past bij ieder interieur. Uiteraard kunt u deze haard desgewenst vakkundig laten installeren. U kunt er ook voor kiezen om dit zelf te doen.

Bewaren